Тв новини

Откраднати мечти – Епизод.153 (Ето какво ще видим на 05-ти декември)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 153 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 5 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Мелис е бясна, че Левент не се е върнал, а е останал с Мерим.

Мине се опитва да убеди Айше да даде още един шанс на Джемил. Айше категорично отказва. Джемил обаче отново съобщава на любимата си, че не е съгласен на развод и ще се бори за любовта им.

Нериман се досеща, че Мине се е влюбила в Доган.

Оставането насаме във вилата още повече засилва чувствата на Мерием и Левент един към друг.

Мерим казва на Левент, че трябва да тръгва, защото вкъщи се притесняват за него, а тя сама ще постой докато се върне чичо Ремзи. Левент ѝ отговаря, че в никакъв няма да я остави само и я пита, дали е гладна. Мерием му отвръща, че тя не е, но той явно е и му казва да проверят в шкафа, като предишния път. Мерим намира някакви продукти, но Левент ѝ казва, че този път ще готвят заедно…

Левент казва, че още помни чорбата, която тогава е сготвила и всичко, до което тя се докосне е много различно…

Действието се премества в имението. В кухнята Яшар забелязва, че Аслъ разглежда на телефона си скъпа чанта, която много ѝ харесва. Аслъ оставя телефона си, за да приготви чай, а Яшар бързо прави снимка на чантата, показана на екрана на телефона на Аслъ. Когато остава сам, той си мисли, как да купи на Аслъ тази чанта, защото дори три негови заплати няма да му стигнат.

Действието се премества във вилата на Ремзи. Когато Мерием заспива, Левент излиза навън. Той сваля годежния пръстен от пръста си и иска да го хвърли колкото се може по-далеч от себе си, но в последния момент се сдържа и слага пръстена обратно.
Мерием сънува, че Текин ѝ е изпратил съобщение, че след като не я послушал, тялото на Левент е зарито в земята. Мерим става и притеснена започва да търси Левент.

-Мерием, какво се е случило? – пита Левент.

-Левент, това е ужасно, имах кошмар! Текин ми изпрати съобщение, в което ми пише, че те е заровил в земята.

Левент моли Мерим да се успокой и ѝ казва, че никога повече няма да сънува такива ужасни неща!

-Ех, ако можеше да не се разделяме! Трябва да има някакво решение – мисли си Мелис, докато двамата с Левент се гледат.

-Мерием, аз много те обичам и това звездно небе е моят свидетел! Моля те, кажи ми, че ме обичаш! – мисли си Левент…

Мерием му казва, че ще влиза вътре.

Действието се връща в имението. Улвийе, Хюля и Мелис са в хола. Мелис им казва, че безброй пъти е звъняла на Левент и се панирала, тъй като той не отговаря и сега не знае къде е и какво прави?!

Майката на Левент я уверява, че Левент ще се прибере до два часа.

-Ами ако не се върне? Текин е много опасен. Ами ако намери Левент? – пита Мелис.

-Пази Боже! Не казвай такива неща, дъще!

-Текин няма да посмее, не вярвам! Успокой се малко, Мелис. Защо си толкова напрегната? – казва Хюля.

-Нормално е да съм напрегната. Левент го няма, а онзи психопат е по петите му. Докато Мерием не си тръгне, няма да имаме спокойствие. Освен неприятностите Мерием не ни е донесла нищо. Само ако Левент не я беше срещнал…

-Дъще, защо обвиняваш толкова много Мерием? – не разбира Улвийе. -Ако не беше тя, онзи мъж щеше да убие Левент. Какво само е изтърпяла, за да го защити. Как може да не се уверим, че сега е в безопасност? Това е нищо в сравнение на това, което Мерием направи за нас. Ще се обадя на Левент – Улвийе си тръгва и оставя сестрите сами.

Хюля казва строго на сестра си да се успокой и да не се паникьосва, защото всичко ще бъде наред!

-Как да не се паникьосам? Сега и двамата са сами! Осъзнаваш ли колко е опасно това? – казва Мелис.

-Нищо няма да се случи, не се притеснявай!

Действието се връща във вилата на Ремзи. Левент влиза вътре, а Мерим му казва, че ако иска може да тръгва, за да не се притесняват за него. Левент ѝ казва, че няма да я остави сама, защото когато става дума за Текин, не се знае какво ще му дойде наум, а той няма да му позволи отново да ѝ причини болка. Левент ѝ казва, че ще се обади в имението, за да им каже, че няма да се прибере.

Левент излиза и се обажда на майка си: -Сине, къде си? Много се притесняваме за теб. Телефонът ти беше изключен!

-Всичко е наред, мамо, не се притеснявай. Намираме се на сигурно място. Сигналът е слаб и затова не си успяла да се свържеш.

Улвийе го пита, кога ще се върне, а той ѝ отговаря, че няма да се върне, защото не иска да оставя Мерим сама.

-Сине, почакай. Обади се на Мелис, тя също е много притеснена – казва майка му.

-Мамо, можеш ли да поговориш с нея? Просто ѝ кажи, че съм добре! Лека нощ! – отвръща Левент.

Действието се връща при Хюля и Мелис. Хюля казва на сестра си, че прави голяма грешка, като допуска на гнева си да надделява над разсъдъкът ѝ и продължава: -Наела си убиец, без дори да помислиш! Ти полудя ли?! А, защо говориш лошо за Мерием пред г-жа Улвийе? Жената трябваше да я защити. Не злослови по адрес на никого, особено на врага си, защото така само се доближаваш до загубата.

Мелис обяснява на сестра си, че не може да се въздържи и още малко и ще полудее.

-Трябва да се сдържаш. Тя скоро ще замине и никой не знае кога ще се върне. Получи това, което искаше, Левент е твой! В този момент майката на Левент се връща в хола.

-Мамо Улвийе, прости ми, че малко по-рано повиших глас – казва Мелис.

-Няма значение, дъще. Говорих с Левент, всичко е наред.

Мелис веднага я пита, кога ще се върне.

-Левент каза, че няма да се върне тази вечер!

-Така ли, а защо не ми се обади?

-Изглежда батерията му ще падне всеки момент. Сигналът също е слаб, затова ме помоли да ти го предам. Аз ще отивам да си лягам!

Хюля и Мелис отново остават сами.

-Чу ли? Левент ще прекара цялата нощ с тази вещица! – беснее Мелис.

-Просто се отпусни. Нищо няма да се случи – казва ѝ убедено Хюля.

-Но какво ще стане, ако тя му промие мозъка и го убеди да се откаже от мен? Знаеш ли какво ще се случи накрая? Ще удуша това момиче с голи ръце! Безсрамница!

-Говориш глупости. Левент не е човек, който нарушава обещанията си и се отказва по средата на пътя. Успокой се най-накрая!

Левент влиза в стаята и вижда, че Мерием отново е заспала. Той я покрива, но тя се събужда и му казва, че не иска да спи.

-Защо? – пита Левент.

-Защото искам да прекарам времето с теб! – казва мислено Мерием.

-Страхуваш се да не ти се присъни кошмар ли?

-Не, защото, когато ти си до мен, аз от нищо… – казва Мерием, но не довършва изречението си.

-Да! Ти искаше да ми кажеш, че когато аз съм до теб, ти от нищо не се страхуваш? – пита Левент.

В този момент се чува подозрителен звук, който идва отвън. Мерием уплашено пита Левент, дали това не е Текин, а той ѝ отвръща, че не може да е! И излиза да провери… Той се връща и ѝ казва, че явно е било някакво животно, което е избягало.

Левент казва на Мерием да се опита да поспи малко, защото утре я чака дълъг път, а тя му отговаря, че дори не знае, къде ще я отведе този път, но знае, че ще и е много трудно без Йомер и далече от хората, които обича. Левент сяда до нея и ѝ казва, че трябва да замине, заради собствената ѝ безопасност… И ѝ предлага да играят на думи – той ще каже дума, а тя трябва да каже първото нещо, което ѝ идва наум започващо с последната буква на думата…
Действието прескача на сутринта Левент се събужда. Мерием е заспала и е положила глава на рамото му. Когато и тя отваря очи, бързо се отдръпва от мъжа. След известно време Ремзи се връща в хижата с пресни продукти за закуска, като казва на Левент, че трябва да остане още малко при Мерием, защото има нещо да довърши. Левент чувайки това, веднага се съгласява.
Междувременно Айше пристига в ресторанта. Пред входа я чака Джемил. -Казвай бързо това, което имаш да кажеш. Заета съм! – обявява Айше, хвърляйки студен поглед на съпруга си. -Няма да се откажа от теб, не искам да се развеждам – заявява Джемил с решителност в гласа. -Готов съм да направя всичко, за да се убедя, че това няма да се случи. -Какво означава това?-пита Айше. -Сега имам важна работа. Когато приключа, ще дойда отново. Ще се видим тогава!
Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *