Първа снимка от новия сериал на Демет Йоздемир и Енгин Акюрек


Двама от най-обичаните актьори в общ проект.
Демет Йоздемир и Енгин Акюрек са в главните роли на новия сериал „Казвам се Фарах“ (Adım Farah), който скоро ще бъде излъчен по телевизия FOX. От канала пуснаха и първата промо снимка на най-новата екранна двойка.

Пред журналисти актрисата заяви: „Снимките вървят много добре. Това ще бъде много ценна работа за мен от началото до края…“ Говорейки за партньора си, тя каза: „В момента работим с Енгин Акюрек от около 5 дни. Едва сега се запознахме. Между другото, той е много мил човек, винаги съм го следвала и много го харесвам. Затова съм много щастлива. Мисля, че върви добре, всичко е едва от 5 дни, не мога да говоря със сигурност, но всички са много добри… Всичко е наред“.

В сериала участват още актьорите Фърат Танъш, Сенан Кара, Лале Башар, Октай Чубук, Мустафа Авкъран, Али Сюрмели и др.

Фарах (Демет Йоздемир) трябва да избяга от страната си и да се бори да оцелее със сина си нелегално, ставайки неволно свидетел на убийство. Животът й се пресича с този на Тахир Лекесиз (Енгин Акюрек).

Двамата актьори бяха заснети на летището в Истанбул. Дали ще снимат сцени в друг град, или сцените ще бъдат в самолет, предстои да разберем.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *