Първи трейлър от новия сериал с Толгахан Сайъшман

Толгахан Сайъшман („Сезони на любовта“, „Сега и завинаги“ и „Черната перла“) предстои да се завърне на телевизионния екран в Турция през новия сезон 2020-2021 г. Подготовката около новия му сериал, носещ заглавието „Дума на честта“ (Şeref Sözü), тече с пълна сила. Бе излъчен и първият трейлър към мащабната продукция, по чието създаване работи компания Tims&B Productions. Стартът се очаква по-късно тази есен в ефира на турската ShowTV

За първи път в историята на турското кино и телевизия бе построено огромно снимачно плато с площ от 480 000 кв. м. на остров в Турция, където ще се снима „Дума на честта“. Той ще бъде затворен и изолиран, което, от една страна, ще улесни снимачният процес, а от друга – ще намали риска от случай на зараза с коронавирус в екипа. 

Любопитно е, че това няма да бъде първият, така да се каже, „островен“ сериал с участието на Толгахан Сайъшман. Преди две години – през есента на 2018-а, бе излъчена драмата „Една надежда стига“ (Bir Umut Yeter), също снимала се на островен курорт. Уви, тя отбеляза провал и бе свалена от екран само шест седмици след старта си. 

Вижте първия трейлър към „Дума на честта“ по-долу!

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *