Любопитно

Почина една от най-колоритните участнички във „Фермата“


Тъжна новина за Анастасия Христова, една от най-общителните и колоритни участнички във „Фермата“, 2022, която е починала. Трагичната загуба коментира и синоптичката на bTV и водеща на предаването COOLt Натали Трифонова.

„Ще ми липсваш, момиче! Много… Знам, че ни гледаш отгоре и се усмихваш…“

Анастасия, или както повечето участници и фенове на предаването я наричаха, Сия, беше третата напуснала риалитито. Припомняме, че Анастасия напусна „Фермата“ след дуел с Ваня Павлова, в който другата жена убедително победи. Тогава фризьорката сподели, че не се чувства като губещ, защото си е тръгнала от предаването с много нови приятелства и защото се е научила да бъде по-смирена.

Във „Фермата“ Анастасия демонстрира качествата си като фризьор и правеше прическите на останалите участници.

В интервю за Ladyzone след участието си Анастасия беше достатъчно откровена да сподели много неща от личния си живот.

Освен коафьор, тя беше и любител на екстремните изживявания, като каране на АТВ, изкачване на планини и други. На групово каране на АТВ в пустинята среща и по-младия си приятел, когото описва като своята сродна душа.

„Сродни души сме. Не знам дали знаеш, че сродните души се срещат през по-голяма възраст“.

Анастасия е имала много трудности в живота си, които е преодоляла. Сама е отгледала дъщеря, беше управител на фризьорски салон.

В интервю преди време за „Тази събота и неделя“ тя сподели:

„Аз мисля, че почти всяка втора българска жена е на същото положение като мен. Аз поне познавам изключително много жени, които се борят сами. Да, много беше трудно и да, много съм падала и съм ставала. Не се притеснявам да го призная.“

Тогава тя разказа и за убежденията си, че големият брой самотни майки се дължи на това, че жените стават по-силни и не се нуждаят толкова много от мъжка подкрепя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *