Причината за отворения финал на „Бодрумска приказка“

В петък (08 януари) по Diema Family се излъчи последният епизод от хитовия сериал „Приказка за Бодрум“, а от тази вечер поредицата ще бъде заменена от друг турски хит – „Нашата история“ с Хазал Кая и Бурак Дениз…

Кулминационният 113 епизод на „Приказка за Бодрум“ обаче предизвика редица противоречиви реакции в социалните мрежи веднага след излъчването си. Феновете са категорични, че историята не завършва подобаващо, но за отворения финал на мелодрамата всъщност има причина.

„Приказка за Бодрум“ стартира като летен сериал през лятото на 2016 г. и веднага се превръща в любим на зрителите, което му осигурява централно място и в есенната програма на Kanal D. С напредването на епизодите обаче постепенно рейтингът на сагата пада, но все пак остава в ефир до юни 2017 с пълен първи сезон.

Дни преди излъчването на последния епизод от първи сезон от Kanal D обявяват, че „Приказка за Бодрум“ ще се завърне наесен с втори и именно затова финалът на сезона оставя редица въпросителни.

През август 2017 г. обаче, дни преди старта на снимките, от телевизията внезапно обявяват, че е взето решение лентата с Дилан Чичек Дениз и Алперен Дуймаз да бъде прекратена, с което разочароват стотиците хиляди фенове, тръпнещи в очакване за новите епизоди. Следват гневни коментари, но от Kanal D остават непреклонни.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.2 / 5. Рейтинг: 5

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.