Пуснаха много нови снимки от спалнята на Борисов


Кадър Евродикоф

Нова порция кадри, за които се твърди, че са от спалнята на Бойко Борисов плъзнаха в интернет.

Засега няма коментар от лидера на ГЕРБ дали става въпрос за монтаж.

Предаването „ЕвроДикоФ“ и сайтът „Афера“ са получили на пощата си нови снимки, на които се вижда и легнал мъж, приличащ на Бойко Борисов, придружени с текст:

„Голата истина за един български политически лидер!

Един ден преди годишнината от 10-и ноември 1989 г. и по-малко от седмица преди изборите е добре да си припомним, как и защо изгубихме 12 от последните 32 години.

Една от причините е, че в леговището на Правешкия се настани Банкянския му гавазин – арогантен, безскрупулен и готов на всичко, за да запази властта си!

Чакахме повече от година, за да видим дали някой в прокуратурата ще провери, как и защо български министър-председател организира грабежи във всички икономически сектори, оргии в правителствена резиденция, крие в спалнята си пачки и злато (заграбени И от строежа на магистралите) и спи с пистолет до главата – нулевият резултат е известен на всички.

Затова днес организираме „Ден за размисъл преди Деня за размисъл“ – защото ако не му покажем в неделя, че мястото му е вън от властта и в затвора, може и да няма следващ шанс!

Човекът, който нарече народа си „лош материал“ е оставил достатъчно материал (редно е дори да го назовем с истинското му име – улики), за да отиде зад решетките за дълго.

Така че – помислете си!“

 

 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3 / 5. Рейтинг: 27

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *