Сарп и Хатидже умират в „Една жена“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Предстоят едни от най-драматичните и напрегнати епизоди на „Една жена“. Джанер Джиндорук и Бену Йълдърмлар, които изпълняват две от централните роли в продукцията, се сбогуват със своите персонажи Сарп и Хатидже. Четете ексклузивна информация какво предстои:

След като Бахар припада насред улицата, Ариф, Сарп и Хатидже се запътват към болницата. По пътя Ариф си отвлича за секунда вниманието и се врязва в друга кола. В същото време камион ги помита странично.

Ширин пристига в болницата и обвинява Ариф, че нарочно е опитал да се отърве от Сарп, за да бъде с Бахар. Енвер праща побеснялата Ширин да гледа Нисан и Дорук. 

Ариф е единственият в съзнание от четиримата, който няма сериозно наранявания. 

Сарп сънува, че се жени за Бахар, но тя го оставя пред олтара и отива при Ариф. 

Енвер посещава Бахар, която го пита дали болестта ѝ отново се е завърнала. Енвер я успокоява, че просто е паднала и е наранила главата си. Той скрива от нея за тежкото състояние на Сарп и Хатидже, както и за целия инцидент с колата. 

Жале информира близките на Хатидже, че са я оперирали и се възстановява. 

Сарп посещава Хатидже и двамата се питат дали това, което са преживели, е сън. Изведнъж Хатидже изпада в безсъзнание, а лекарите опитват да я върнат към живот, но без успех, тъй като сърцето ѝ спира. 

Енвер си спомня последните думи на Хатидже, че тя най-вероятно няма да напусне болницата и да ѝ обещае, че той ще се грижи за Ширин. 

Сарп поглежда Хатидже със сълзи на очи, а лекарите оповестяват часа на смъртта ѝ. 

След време Хатидже и Енвер посещават Сарп и Бахар, които са заедно в една стая в болницата. Бахар и Енвер излизат в коридора, а Ширин сяда до Сарп и му казва, че съжалява, че е съсипала живота му и отсега нататък ще бъде добра. Тя тайно увеличава вливането на лекарството в организма му.  

Сарп и Бахар лягат един до друг и споделят какви са мечтите им за общо бъдеще. По-късно Бахар забелязва, че Сарп е заспал и го целува, но осъзнава, че нещо не е наред. Тя панически вика за помощ. Лекарите отвеждат Сарп, а Бахар е съсипана и крещи с цяло гърло. 

Минават три месеца: Бахар, децата и Енвер отиват на къмпинг. Бахар все още не може да преживее смъртта на Сарп….

Какво още да очаквате в „Една жена“, следете ежедневните ни резюмета, за да разберете…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *