Сблъсък между два свята и забранена любов в новия сериал „Безмилостен град“ по bTV

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Любов, алчност, коварство и амбиции се преплитат в епизодите на новия сериал „Безмилостен град“ от утре (04 януари, понеделник) по bTV!

Един от най-очакваните и успешни турски сериали тръгва премиерно в ефира на bTV от 4 януари. „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul, 2019-2020 г.) ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч. и ще срещне зрителите с любими актьори, въплътили образите в историята на отличения за най-добър турски сериал за 2020 г. на тазгодишния световен фестивал за телевизия „Produ Awards“, провел се само преди броени дни в Канкун.

Сюжет:
Агях Карачай е успешен бизнесмен, който живее в огромно имение заедно със своята красива и амбициозна съпруга Шениз, безотговорния си син Дженк, дъщеря си Дамла и племенника си Недим, който е инвалид. Когато преди години най-големият брат на Агях умира, той не само наследява огромното му богатство, но и поема грижите за племенника си, когото обича безрезервно, и прави всичко възможно да не му липсва нищо. Шениз обаче ненавижда Недим, тъй като пази тайна, която той знае, и започва тихомълком да му дава опиати с цел да го държи дезориентиран. Агях дори не подозира за действията на съпругата си и си мисли, че лечението на племенника му не дава резултат. Ситуацията става още по-сложна, когато Агях открива, че има сериозен сърдечен проблем, който застрашава живота му. Той знае, че ако се спомине, Шениз, Дамла и Дженк няма да оставят Недим на мира, и решава да намери момиче от родния си край, което да се омъжи за него, за да го спаси от самотата.Намеренията на Агях достигат до алчната Нериман, която веднага предлага на собствената си внучка Джерен златната възможност да се избавят от бедността и да заживеят охолно в Истанбул. Девойката веднага приема, смятайки, че ще се венчае за Дженк – харизматичния наследник на фамилия Карачай, без дори да подозира, че всъщност ще стане съпруга на инвалида Недим. Двете с Нериман правят всичко възможно, за да убедят майката на Джерен – Сехер, да се преместят в Истанбул, но тя твърдо отказва да „продаде“ дъщеря си. Готови на всичко да постигнат користните си цели, Джерен и Нериман дори подпалват дома, в който живеят, за да принудят Сехер да заминат за Истанбул в имението на Карачай. Сблъсъкът между двете семейства е неизбежен, а Сехер попада в свят, в който властват парите, алчността и коварството. Дали обаче една зараждаща се любов ще е способна да се изправи срещу жестокостта на един „безмилостен град“ – зрителите ще разберат от 4 януари, всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV.

Актьорите:
Звездният каст на „Безмилостният град“ събира цяла плеяда от любими на публиката актьори. В главни роли блестят ослепителните Мине Тугай („Кварталът на богатите“) и Дениз Уур („Огледален свят“), а техен екранен партньор в ролята на Агях е Фикрет Кушкан („Златната клетка“). Същевременно зрителите на bTV ще се насладят и на играта на младите надежди на турското кино и телевизия в лицето на изгряващите звезди Озан Долунай („Висше общество“), Сера Кутлубей („Семейни тайни“), Бахар Шахин („Моят живот“) и др.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *