Серенай Саръкая впечатли зрителите с партньорството си с Къванч Татлъту в новия сериал „Семейство“


Ролята на Девин в сериала „Семейство“ много пасна на Серенай Саръкая!

▪Не е изненада, че „Семейство“ получи много добри рейтинги още от първия епизод и привлече зрителите. Въпреки че много хора смятат, че това е класическа история, има и много различни аспекти, които влияят на публиката при разглеждането на детайлите. Един от тези аспекти се проявява в смелостта и самоувереността на характера на Девин. Такова популярно име като Серенай Саръкая, която се завърна отново в телевизията след 8 години, има милиони фенове. Особено дамската аудитория хареса чертите на характера на Девин. Виждаме героиня, която оцелява въпреки трудния живот и не полудява, като сестра й Ямур, която е по-зрял човек и е отгледана в доста сурови условия.

▪Милиони фенове на сериала смятат, че Сереней е много подходяща за ролята на Девин. Девин е много умна, смела, непокорна и черпи силата си от собственото си сърце. Гледайки коментарите в социалните мрежи, можем да разберем, че образът е развълнувал много феновете на актрисата.

▪Серенай за пореден път демонстрира таланта си и даде възможност за преоценка на актьорските й умения на онези, които смятаха, че популярността й идва единствено от красотата й. Зад този голям интерес към персонажа на Девин се крият дългогодишни критики към актрисата.

▪Тези, които гледаха сериала, харесаха начина, по който играе Сереней. В нейните сцени с Къванч Татлъту тя сякаш говори с него в реалния живот, сякаш няма камери .

▪Както казва един фен, „Серенай ще разбие всички критики за тази роля и ще възкръсне от пепелта. Липсваха ни силни жени…“

▪Наистина можете да видите в публикациите в социалните медии, че смелостта и самочувствието на героинята на Девин в „Семейство“  имат положителен ефект върху много зрители.

Очакваме с нетърпение и следващите епизоди на „Семейство“  с участието на Къванч Татлъту и Серенай Саръкая.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *