„Скорпион“ – нов турски сериал с Еврим Аласия и Юсуф Чим стартира в южната ни съседка

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Еврим Аласия се завърна!

Еврим Аласия („Слънчеви момичета“) оглавява новия турски сериал „Скорпион“ (Akrep), който стартира вчера (11 декември) в Турция и ще се излъчва всеки петък след 20:00 часа по канал Star TV. Това е историята на две жени, които днес водят война, но чрез отражението на миналото.

„Скорпион“, в който водещи теми са предателство, проклятие, любов и майчинство, се превърна в най-очаквания проект за сезона след първото му представяне. Сериалът бележи завръщането на любимата актриса ветеран, Демет Акбаа. В сериала към нея се присъединяват невероятно талантливата Еврим Аласия, актьорът ветеран Бекир Аксой и едно от талантливите имена на по-младото поколение Юсуф Чим (Ягодова любов).

В премиерната драма Еврим ще си партнира със звезди като Мелиса Узун, Аслъ Мелиса Узун (Свободен дух), Берил Позам (Любов на показ), Таха Баран Йозбек (Азизе), Есила Умут, Мюге Су Шахин, Ахсен Тюркйълмаз, Демет Гюл (Любовта не разбира от думи) и др.

Поредицата е продуцирана от 1441 Productions.

Историята: Преди много години Перихан реши да се омъжи за богат мъж и изостави дъщеря си по пътя. Години по-късно тя среща Ферда, дъщерята, която е оставила, и настъпва огромна бъркотия.

Сериалът стартира с рейтинг 4,25%.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *