Свежа мъжка кръв в „Забранената ябълка“ (Yasak Elma)

Само след седмица изпълнителите на главните мъжки роли в драмата „Забранената ябълка“ (Yasak Elma) напускат екипа ѝ. Както информирахме по-рано, Талат Булут, Баръш Кълъч и Гьокхан Алкан няма да продължат да бъдат част от актьорския състав на сериала феномен. С тяхното напускане и без това малкият брой на мъже актьори в каста ще намалее значително. Овакантените от тях места обаче постепенно се запълват…

Официално Берк Октай се присъединява към екипа на 4-сезонния хит на FOX. Актьорът, познат в България от „Опасни улици“ и „Надежда за обич“, ще напусне екипа на военната драма „Войник“ (Savaşçı), в която се снима през изминалите три години, за да застане редом до Шеввал Сам, Еда Едже и Несрин Джавадзаде в новите епизоди от „Забранената ябълка“.

Освен Берк Октай още един популярен актьор влиза в каста на модерната женска история. Мерт Алтънъшък, добил огромна слава с ролята си в делничната драма „Прости ми“ (Beni Affet), в която се снима в периода 2011-2016 г., е сключил договор за участие в „Забранената ябълка“ (Yasak Elma) с продуцентите му от MF Yapım.

 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *