Тв новини

„Три сестри“: Притеснения за предстоящия развод


Несрин разпознава колието на Дьонюш – подарък от Сердар. Несрин настояваше упорито дъщеря си да върне бижуто.

В този момент, Рючхан дойде на среща с Несрин, като това не остана незабелязано от момичетата. Сцената се пренесе към Тюркян, която пееше със сърце и душа, опитвайки се да избяга от своята болка. Сомер, наблюдаващ я скрит, беше очарован от нейния глас.

Разговорът между Несрин и Рючхан се превърна в изповед – Несрин разкри, че Сомер планира да се разведе с Тюркян. След това, Йозер изрази желанието си да бъде баща на Тюркян и да я подкрепя във всичко.

Рючхан сподели своето разочарование, че Тюркян никога не я е наричала „майко“ и обеща на Несрин, че ще поговори със сина си.

В друга част на къщата, Фатих настояваше пред Садък за финансова помощ за своя бизнес. Това предизвика гнева на Садък, а Фатих заплаши, че ще разкаже всичко на дъщеря му, ако не получи парите.

Дерия и Дьонюш се срещнаха с Хакан, който се хвалеше с новата си роля като треньор на баскетболния отбор на училището и ги покани да гледат тренировката.

Сцената се промени, когато Сомер съобщи на Тюркян за срещата си с адвокат, за да ускори развода. Тогава Мине настоя да отидат в Измир на покупки, но Сомер отказа, казвайки, че трябва да остане с Тюркян, за да не се влоши ситуацията с майка му.

Рючхан предупреди Тюркян за предстоящите клюки, които ще възникнат заради брака ѝ. Скоро съобщиха на Рючхан, че Мине е в Измир.

Дьонюш върна колието на Сердар, споделяйки, че майка ѝ се е ядосала и че подобни подаръци не са подходящи между приятели. Дилек призна на Дьонюш, че е влюбена в Хакан.

Тюркян сподели със Сомер, че изглежда неговата майка вече знае за техните намерения за развод.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *