Тв новини

„Три сестри“: Рючкан гони Тюркян от дома си


Започват притесненията на Несрин и Садък за своите дъщери, Деря и Донюш.  Родителите размишляваха за порастващите си деца, знаейки, че скоро ще настъпи моментът на първата любов, а със сигурност идва и опасността от разбити сърца. Те осъзнаваха, че не могат да предпазят дъщерите си от всичко.

В същото време, за мое удивление, разбрах, че Деря и Донюш планираха изненадващо партито за годишнината от сватбата на родителите си. Те избраха къщата на Коркманови за място на събитието. Рючхан, която също беше изненадана, не се противопостави на идеята и реши да приеме гостите в своя дом.

 

По време на подготовката за партито, Сомер беше изпълнен със смесени чувства. Въпреки усилията си, той не можеше да изгони Мине от мислите си. Една вечер, Сомер посети Мине и призна, че не може да живее без нея. Мине, от своя страна, беше щастлива, тъй като и тя споделяше чувствата му.

Ситуацията се усложни, когато Сомер отново започна да обсъжда развода със своята съпруга Тюркан. Когато Рючхан разбра за това, тя се разгневи на Тюркан и отиде в нейната стая с куфар, като ѝ каза да си събере багажа. Тюркан, объркана и несигурна в своята вина, попита Сомер какво е направила, за да заслужи такова отношение.

Дълбоките емоционални сътресения в семейството на Тюркан продължават. В момента, когато Садък и Несрин разбраха, че Тюркан е дала пари на Фатих за къщата настъпва смут. Несрин беше объркана и не можеше да повярва, че Тюркан е постъпила така без да сподели с тях. Възмущението й беше още по-голямо, защото смяташе, че това опозорява тяхното семейство и че госпожа Рючхан ги презира.

Имаше разговорите, според които, ако те бяха отишли лично при Рючхан, тя би им помогнала финансово. Но вместо това, те са избрали да поискат помощ от Тюркан, което Рючхан смяташе за недопустимо. Садък също изглеждаше силно разочарован и опозорен, като новината за действията на Тюркан го бе ударила тежко.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *