Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 25 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 25 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Оскар настоява близнаците да му дадат доказателствата, които е изпратил изнудвачът. Докато Леон се колебае, Ерик подава на чичо си мобилния телефон, съдържащ шокиращото видео. Следва остър спор, който кара Оскар да вземе трудно решение: решава да ги докладва на полицията. В опит да предотврати това, Леон се опитва да вземе телефона, което води до физическа разправа.

По пътя към полицейския участък Оскар променя мнението си и се съгласява да изслуша близнаците по отношение на случилото се с професор Кареньо. Междувременно Хуан е притеснен да научи, че децата му се срещат с брат му, той е обезпокоен от мистерията, която обгръща това посещение.

Норма продължава да очарова мъжете около себе си, включително Албин, който пристига в хасиендата, придружен от Андрес. Междувременно Мюриел и Хуан Давид имат среща, по време на която тя му се доверява за раздялата на родителите си и изразява възхищението си към Хуан и Норма. Мюриел си спомня и за травма от детството, свързана с мъж, който я е държал принудително и ѝ е попречил да избяга.

Химена получава новина от лекаря, че трябва да остане в клиниката още два дни, за да ѝ бъдат направени допълнителни изследвания.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *