Туба Бююкюстюн и Екин Мерт Даймаз са заедно?

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Туба Бююкюстюн и Екин Мерт Даймаз изживяват любовен романс? Новини с подобно заглавие бяха разпространени по-рано днес в турската преса и интернет-пространство, привличайки вниманието на цялата общественост. За отрицателно време слухът, че двамата известни актьори имат връзка, се превърна в най-обсъжданата тема на деня. Отговаря ли обаче на истината?
Приближени до новосформиралата се светска двойка издават, че отношенията помежду им са се зародили преди един месец. Туба обаче държала връзката ѝ с Екин да не излиза наяве, за което двамата полагали големи усилия и се срещали тайно в района на истанбулския квартал Кадъкьой и известния булевард „Багдат“. За да не привличат внимание върху себе си, дори не се следват в социалната мрежа Instagram.
38-годишната Туба Бююкюстюн е известна в България от „Гордата Аси“„Под липите“, „Огнено сърце“ и „Искрите на отмъщението“. 28-годишния Екин Мерт Даймаз пък сме гледали у нас в „Ягодова любов“, като последната му изява на малък екран бе в „Погубена младост“ (Gençliğim Eyvah). Последната връзка на Туба бе с бизнесмена Умут Евирген, а тази на Екин – с актрисата Симай Барлас.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *