Утре (04-ти август) в „Една жена“ Нисан и Дорук споделят с Бахар, че


Нисан и Дорук споделят с Бахар, че са подарили всичките си играчки на Бора, защото той няма. Бахар споделя, че се гордее с тях.

Сарп изважда от шкафа таен телефон и прочита съобщенията от Левент, в които той го моли да му звънне веднага.

Сарп разбира, че Енвер е научил, че е жив, и иска да се срещне с него, иначе ще отиде в полицията. Сарп отговаря, че ще си помисли.

Пъръл чува Сарп, че крещи, и го пита дали има проблем. Той отвръща, че е разговарял по телефона. Тогава Пъръл му носи другия телефон, който е забравил в хола.

Левент уведомява Ширин за разговора си със Сарп. Ширин изпада в истерия, че Сарп му е затворил телефона и не му е дал конкретен отговор.

Юсуф иска ключовете от колата на Ариф, но той отвръща, че возилото му трябва и не може да му го даде. Съветва го да отиде с автобус.

Ширин се среща с Левент и го кара да звънне отново на Сарп. Левент я уверява, че Сарп ползва таен телефон, който отваря, когато му трябва.

Сезай посещава Жале и ѝ съобщава, че Ширин трябва да бъде хоспитализирана за известно време, но отказва да разкрие защо заради поверителността. Моли я да убеди семейството на болната.

Юсуф започва работа при Сейфулах, а Пеями го информира, че трябва да разхожда кучето Хико. Юсуф заявява, че го е страх от кучета. Сейфулах излиза и нарежда на Юсуф да се заеме с разходката на домашния любимец.

Ширин се обажда на Енвер и споделя, че не е могла да се свърже със Сарп. Иска още малко време. Енвер заявява, че решението му е окончателно и още днес ще отиде в полицията. Ширин започва да плаче, а Енвер ѝ затваря телефона.

Пеями се появява при Джейда и я моли да приеме на гости роднините му. Тя се съгласява, но само ако Пеями ѝ уреди среща с Хикмет. Въпреки че го е страх от Сейфулах, Пеями приема.

Жале уведомява Хатидже, че Бурджу ще направи теста за костен мозък още днес. Хатидже се радва и уверява Жале, че Ширин продължава лечението си и приема лекарства. Жале ѝ споделя, че Сезай е поискал да хоспитализира дъщеря ѝ в психиатрична клиника.

Енвер води Нисан и Дорук на училище. Жулиде се появява и признава на децата, че е тяхна баба. В същото време се появява и Ширин и е потресена да види майката на Сарп.

Ширин съобщава на Левент, че Жулиде се е отправила към къщата на Бахар заедно с Енвер, Нисан и Дорук.

Енвер отлага ходенето в полицията за следващия ден. Бахар вижда Жулиде пред себе си и се изненадва. Тя отпраща децата в стаята, за да поговори с баба им. Бахар ѝ разказва, че е посетила работното ѝ място, но не я е намерила.

Хатидже уверява Жале, че дъщеря ѝ не е луда и е казвала истината. Ще говори отново със Сезай и няма да позволи Ширин да влезе в психиатрия.

Енвер разказва на Джейда и Йелиз за появата на Жулиде.

Жулиде успокоява Бахар, че отсега нататък няма да я остави. Споделя, че ако е имала пари, е щяла да ѝ даде. Бахар се разплаква и се радва, че ако ѝ се случи нещо, ще има роднина, която да отгледа децата ѝ.

Джейда вижда, че Енвер се държи странно и пита директно дали крие нещо от тях. Енвер заявява, че наистина крие нещо, но сега не може да го разкрие. Йелиз, Фердане и Ариф чуват това. Йелиз предпочита да не знае.

През това време в цеха идват Хикмет и Пеями. Джейда заявява, че иска да се разведе.

Хикмет отговаря, че няма да се разведе, защото така или иначе двамата с Пеями не са женени и всичко е било инсценирано. Споделя, че Пеями също е наясно с това. Джейда е щастлива и прегръща Хикмет.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *