Утре (05-ти август) в „Една жена“ Жулиде нарежда на Пъръл

Жулиде нарежда на Пъръл да ѝ направи хубаво турско кафе. Пита я дали е помислила дали ще ѝ купи дом. Отваря телефона си и ѝ показва снимката, която си е направила с Бахар и децата. Пъръл е в шок.

Ширин плаче и казва на Левент, че трябва да направи нещо, но Енвер не трябва да ходи в полицията.

Ширин издебва Хатидже и излиза късно вечерта. Качва се в колата на Мюнир и го кара да обещае, че няма да навреди на никого. Има да му казва нещо важно.

Левент прекъсва разговора им като звъни на Ширин. Тя се отказва да иска от Мюнир помощ и измисля, че Жулиде е ходила до дома на Бахар.

Ширин излиза от колата и вдига на Левент, който ѝ съобщава, че Сарп се е съгласил да се види с Енвер.

Късно вечерта Ариф, Енвер, Джейда и Йелиз се прибират от шивашкия цех. Енвер вдига на Ширин, която му съобщава за решението на Сарп. Йелиз опитва да послуша разговора, но не успява.

Джейда забелязва, че Енвер излиза от кафенето на Ариф и че има някакъв проблем. Двете с Йелиз го причакват и го викат в апартамента си.

Бахар пита Нисан дали Енвер се е прибрал. Момичето я заварва заспала в хола. Казва ѝ, че Енвер още го няма, а минава 23 ч.

Енвер разкрива на приятелките на Бахар, че Сарп е жив. Йелиз го упреква, че ѝ е казал, а не иска да знае нищо, тъй като после Бахар може отново да я упрекне, че е скрила от нея. Прилошава ѝ.

Йелиз пита Енвер дали Бахар знае. Енвер отвръща, че не. Не би ѝ казал на този етап заради болестта ѝ.

Тогава Йелиз предлага да ѝ кажат, защото може това да ѝ помогне да оздравее по-бързо. Енвер заявява, че ще се срещне със Сарп и ще му иска сметка къде е бил толкова време. Признава им, че Сарп мисли Бахар и децата за мъртви.

Бахар се притеснява за Енвер и разпитва Ариф. Той ѝ отвръща, че се е качил вече. Бахар му споделя, че го няма. Двамата отиват и го заварват в апартамента на Джейда.

Суат нарежда на Мюнир да му доведе Ширин.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.