Тв новини

Утре (23-ти януари) в „Кланът“ Илинка разкрива на Луминица, че


Илинка разкрива на Луминица, че момичето, с което Тудор я е запознал – Вера, всъщност е осиновената дъщеря на Бебе и е негов адвокат.

Магда се опитва да закупи ценна антикварна вещ от онлайн магазин, но не успява да се справи с поръчката. Съпругата на Бебе вика Тудор за съдействие.

Тудор предупреждава Магда да не пазарува от този сайт, той като стоките, които предлагат, са реплики.

Полицаят под прикритие признава на Магда, че антиките са му страст. Тя остава приятно изненадана.

Тудор споделя с Магда, че знае място, където негов познат антиквар предлага редки неща. Тя му нарежда още утре да я закара там. Тудор отива да вземе Флоринел от училище.

Илинка звъни на Давид и го уведомява за случилото се с Луминица. Младежът веднага тръгва към квартала…

Тудор и Вера се чуват. Вера иска да се увери, че Луминица е добре, а Тудор я успокоява, че майка му вече си е вкъщи. Двамата се разбират да се видят късно вечерта.

В този момент Серджо идва при Вера и ѝ заявява, че и друг, освен него, може да разбере, че се среща с Тудор, и да уведоми Бащицата.

Вера заплашва Серджо, че ако отново го хване да я следи, ще уведоми баща си.

Междувременно Касапина се оттегля от циганското кръщене, а на тръгване поглежда с носталгия към бедния квартал, където всъщност е израснал.

Тудор предупреждава Костую, че Бебе знае, че екипът му го следи. Комисарят му съобщава, че утре ще получат анализа от телефона на Джани.

Давид пристига в дома на Луминица и Илинка. В този момент от там минава Касапина…

Луминица предупреждава Бебе, че ще го убие, ако Тудор пострада, докато работи за него.

Бащицата остава изненадан, когато вижда Давид в двора на къщата на Луминица. Спомня си как в миналото е наредил на Чомаг да го отвлече.

По-късно Тудор се прибира у дома и среща пренебрежителното отношение на Луминица. Полицаят бързо се досеща, че то се дължи на разкритието на Илинка, че Вера е дъщеря на Бебе.

Тудор упреква Илинка, че е причинила допълнителен стрес на майка му. Тя, от своя страна, го пита дали е влюбен в дъщерята на Касапина. Погледът му ѝ дава ясен отговор…

Афектирана, Илинка напуска дома на Луминица, поверявайки грижите за нея на Тудор.

Вера отменя уговорката си с Тудор, опасявайки се, че Серджо я следи.

Илинка отива при Давид в апартамента му и му подарява музикалната кутия на Павел. Двамата се целуват.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *