Утре в „Безмилостен град“: Джерен задушава Недим (24 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Джерен продължава да тормози Недим. Тя се опитва да го удуши с възглавница, докато той е паднал на земята. Недим губи съзнание, а Нериман се намесва и спасява инвалида.

Джерен търси любовта на майка си.

Охраната звъни на Агях, но Шениз вдига телефона.

Дженк води Джемре в хотел. Той ѝ казва, че е виновен за всичко, което се е случило. Джемре отговаря, че всичко ще е наред, докато Шениз научи, след което отново Дженк ще пожертва нея, за да угоди на майка си.

Нериман мърмори на Джерен и я кара да се вземе в ръце. Джерен заявява категорично, че инвалидът ще си пие лекарствата или тя ще го убие.

Джерен чува заповедта на Шениз, че след като Дженк излезе, охраната трябва да изведе Джемре от апартамента. Джерен се вбесява и тръгва към хотела при сестра си и Дженк.

Дженк заявява на Джемре, че се е изправил срещу баща си, без да мисли за последствията. Допълва, че опитва да събере мислите си.

Джемре оставя бележка на Дженк, а на вратата се чука. Тя отваря и вижда Джерен.

Сехер разбира, че Джемре не е пристигнала в родния край, и пита Агях какво е направил с момичето.

Джерен посяга на Джемре. Малката се кълне, че ще се разправя с нея. Джемре хваща ръката ѝ и я води пред огледалото, задавайки въпроса какво е спечелила, когато е станала Карачай. Джерен отново напада сестра си, като крещи, че Джемре никой не я иска, освен Дженк.

Джерен започва да троши всичко в стаята, а Джемре излиза от хотела. Дженк се връща и заварва любовницата си.

Шениз и Агях също пристигат в хотела.

Джерен не спира да крещи по Дженк. Той пита момичето какво е направило на сестра си. Дженк се ядосва и бута Джерен, но после съжалява. Тя му хваща ръката и я поставя на корема си. Агях и Шениз се появяват в стаята…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.9 / 5. Рейтинг: 8

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *