Утре в „Безмилостен град“: Първи любовни искри между Дамла и Дживан (08 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Дживан опитва да убеди майка си, че след брака на Джерен те нямат място в имението. Сехер обаче отказва да си тръгне.

Джерен иска да се грижи за Недим сама. Джемре опитва да убеди господин Агях, че сестра ѝ лъже, но не успява.

Нериман говори срещу Джемре.

Агях иска да проведе разговор насаме с Джерен. Джерен се оправдава, че не е говорила гнусни думи против Недим. Отново обвинява Джемре.

Агях предупреждава Джерен, че сестрата ще се грижи за Недим, а тя да не му се мярка пред очите, защото я търпи само заради детето.

Агях вдига скандал на Нериман. Заплашва, че ще я изхвърли от имението, но сега не го прави само заради Сехер.

Джерен започва да раздава заповеди на прислугата. Дживан се ядосва и се заканва да пребие малката си сестра, но охраната го хваща.

Сехер и Джемре ги молят да пуснат Дживан.

Дамла вижда това и се разправя с охраната. После припомня на Дживан, че ѝ е шофьор. Той се ядосва, набива спирачките, и я оставя на улицата. Принуждава я да се извини. Дамла го прави и се качва обратно. Между двамата прехвърчат любовни искри.

Джемре събира прането, а Дженк отива при нея. Моли я да излязат навън. Джемре го пита дали майка му има цел с този брак.

Шениз дава задача на Джерен да изгони сестра си и майка си от имението.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.2 / 5. Рейтинг: 26

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *