Утре в „Черна роза“: Кендал е заловен и осъден на доживотен затвор (08 февруари)

Кендал преодолява блокадата на полицията, но катастрофира. Той излиза жив от колата и жандармерията го прибира.

Айше пита Баран къде са брат ѝ и баща ѝ. Баран ѝ признава, че Мехди е починал след катастрофата. Айше отива на гробището, за да се помоли за душата на бебето.

Кадрие се връща от Истанбул. Прегръща Айше, за да изкаже съболезнованията си.

Кендал е в болница.

Отвеждат Огуз на операция, за да извадят куршума от ръката му. Операцията е успешна и Огуз се прибира вкъщи под грижите на дъщеря си.

Кадрие дава показания пред прокурора.

Младежите се явяват на кандидатстудентски изпит.

Баран казва на Айше, че когато я е търсил по телефона, не е отговаряла на позвъняванията. Тя не може да се отърси от смъртта на Мехди. Баран ѝ предлага да бъдат заедно. Дъщерята на Сибел отвръща, че е решила да замине, защото ѝ трябва време. Допълва, че това не е раздяла и винаги могат да се виждат.

Съдебният процес срещу Кендал започва. Той отново се кани да отмъсти на Огуз.

Кендал признава, че е убил Мехди Шамверди.

Свидетел разказва как Кендал е убил Идрис и го е хвърлил в реката. Кадрие е потресена. Кендал признава, че е ликвидирал родния си баща, а на Кадрие ѝ прилошава от чутото.

Съдът призовава Гюлсюм да свидетелства и тя обяснява, че е станала свидетел на това как колата на Фърат е паднала в реката. Допълва още, че Кендал ги е изгонил от дома им и ги е заплашил.

Съдът представя информация, че Кендал е опитал да убие Мурат и косвено е виновен за неговата смърт.

Кендал признава всичките тези престъпления, но обвинява майка си, че го е превърнала в престъпник. Иска да подаде жалба срещу жените Шамверди. Обвинява и Ебру, че е откраднала Мурат и е посипала със сол раните му. Той заявява, че ако му се отдаде възможност пак ще извърши тези неща.

Нервите на Баран не издържат и се нахвърля върху чичо си.

Съдът призовава Айше да даде показания за катастрофата. Тя разказва всичко, което знае, но когато стига до смъртта на бебето, Кендал скача и заявява, че не е убивал сина си…

Съдът осъжда Кендал на доживотен затвор без замяна.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.2 / 5. Рейтинг: 10

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.