Утре в „Малки убийства“: Пелин снима Оя и Серхан заедно (08 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Оя заварва Серхан пред дома си и двамата построяват къщи за птици.

В същото време Мерве слага шипове против птици на парапетите на прозорците в дома си, за да не кацат и да разрушават градината и цветята ѝ.

Пелин съобщава на Тайлян, че с Мерве организират ски ваканция по семейно.

Оя посещава Арзу и подарява на децата ѝ подаръци. Те са очаровани от нея. Арзу благодари на Оя и я прегръща.

Серхан се прибира и предлага на Мерве да играят на игра, на която са се забавлявали като гаджета. Мерве отказва и признава, че никога не е харесвала въпросната игра, но се е преструвала, за да прави Серхан щастлив. Серхан научава, че Мерве е сложила шипове против птици, и се вбесява. Нарежда ѝ веднага да ги махне.

Арзу разказва на Оя как Бурджу е дошла в дома ѝ и е заявила, че ще отнеме къщата и децата ѝ. Оя осъзнава, че се намира в същата ситуация и е на път да разруши семейството на Серхан и Мерве, а потърпевша ще е дъщеря им Мила.

Арзу признава на Оя, че би искала да върне времето назад, за да не постъпи по този грозен начин с нея в училище. Допълва, че ако Мерве и Пелин са били добри, колкото Оя, е нямало да се чувства по този начин, разбирайки за изневярата на Мехмет.

Ниляй наблюдава колко е щастлива Арзу в компанията на Оя. Казва ѝ, че лекарката не прилича на другите ѝ приятелки.

Оя вижда Серхан при басейна и решава да си тръгне. Серхан я засича и се досеща, че отново го отбягва. Докато двамата излизат от клуба, Пелин ги вижда заедно и ги снима.

По-късно Мерве пристига в клуба и става свидетел как Тайлян сяда при Оя и двамата се смеят. Всъщност Тайлян вижда Оя и решава да я заговори.

Мерве позвънява на Пелин, за да се срещнат и поговорят.

Ниляй отваря хладилника, в който няма никакви храна. Съветва майка си да се обади на адвокатката, която да задейства Мехмет да ѝ плаща издръжка. Адвокатката заявява, че няма какво да направи, след като Арзу е подписала документите за къщата на своя глава.

Арзу има двугодишен лиценз за счетоводство и решава да си потърси работа. Докато преглежда обявите, осъзнава, че е късно и фирмите искат млади хора или такива с опит.

Пелин отива у Мерве, но и двете решават да запазят за себе си видяното. Споделят eдна на друга, че може би Оя е толкова уверена, защото е влюбена в някого. Мерве намеква, че трябва задължително да разберат. Подхвърля на Пелин да поставят шпионин в къщата на Оя. Свързва се с брокерката и я кара да отиде при лекарката и да ѝ намекне, че в квартала има маникюристка на име Есра, която да ѝ поддържа ноктите. Оя се съгласява да вика маникюристката в дома си.

На разпита в управлението Есра признава, че е шпионирала Оя по искане на Мерве.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *