Утре в „Намери ме“: Хюмейра се изправя срещу Керем заради Тарък (24 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Сюрея и Керем сядат на масата в кухнята, за да опитват приготвеното от тях ястие. Двамата отново се сближават и потъват в разговор.

Керем отново решава да се пошегува с приятелката си, като симулира задавяне. Без да иска, тя пък замърсява ризата му със сос.

Тарък се опитва да убеди Хюмейра да вземе мерки относно „своеволията“ на брат си в холдинга.

Жулиде получава обаждане от своя далечна приятелка, която я моли да приюти дъщеря й за известно време, докато е в Истанбул.

Вечерта Леман изказва недоволството си пред Шафак, че ще се наложи да даде подслон на непознато момиче, при това без никакви дивиденти.

Мелек сънува кошмари. Жулиде идва в стаята й и се опитва да я успокои. В същото време в имението Елиф също не се чувства добре и изпуска посудата пред Вилдан.

Тарък избухва пред Хюмейра. Тя, от своя страна, заключава, че съпругът й е напрегнат заради намерението на Керем да разшири бранда с нова колекция.

Хюмейра отива в кабинета на брат си и го заставя да се откаже от детската линия, върху която работи заедно с Елиф, Сюрея, Юнус и Бирдже.

Керем остава шокиран от разговора със сестра си. Младежът не може да повярва как за пореден път Хюмейра се доверява сляпо на Тарък.

В същото време Хюмейра се връща в спалнята и уведомява съпруга си, че е говорила с Керем. Тарък излиза доволен.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *