Утре в „Намери ме“: Предателство и провалена изненада (27 януари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Въодушевена, Парла избира рокля за предстоящата среща с випуска. Русокосата девойка показва тоалетите на Хюмейра и се допитва до мнението й коя да облече.

В това време съпругата на Тарък получава обаждане от Рана. Асистентката кани Хюмейра у дома, където й предлага да организират семейна вечеря с Тарък и новия й приятел.

Докато е на работа в офиса, Керем непрестанно получава селфита от Парла с тоалета й за вечерта. Младежът обаче не й връща отговор и тя се вбесява.

Елиф и Сюрея са готови със сладкиша изненада за Керем и се подготвят да го сюрпризират. Сюрея вижда приятеля си да се връща от работа и отива да го посрещне, но Парла идва и съобщава на висок глас, че двамата тази вечер ще излизат на вечеря.

Сюрея се чувства предадена и се връща в кухнята, където съобщава на Елиф, че изненадата им се е провалила, тъй като батко й Керем тази вечер е зает и няма да им обърне внимание.

Елиф се опитва да върне усмивката на лицето на Сюрея, но девойката излиза от кухнята и не сдържа сълзите си, убедена, че Керем все още гледа на нея като на малко палаво момиченце.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 23

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *