Утре в „Намери ме“: Тарък разбира, че Мелек се е (15 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Керем, Сюрея, Юнус и Бирдже отиват в изискан ресторант, където се черпят за отлично свършената работа по каталога за новия сезон на холдинга.

В същото време в имението Хюмейра се опитва да убеди Парла да не избързва със заключенията, че между брат й и Сюрея има нещо повече от приятелство.

Русокосата девойка обаче е решена да предприеме крайни мерки, за да осуети какъвто и да било контакт между Керем и Сюрея. Съпругата на Тарък я заставя да не оказва прекалено голям натиск върху Керем, като я съветва да се отдалечи от него за известно време, за да види реакцията му.

Инджи забелязва, че възрастните крият нещо от нея и Емирхан, и с хитрост успява да подслуша разговора на Мелек, Тюляй, Вейсел и Жулиде.

Малкото момиченце узнава за убийството на Яхия и разбира важни подробности за катастрофата, в която се предполага, че е загинала приятелката й Елиф.

Междувременно в холдинга Тарък звъни на хората си и им нарежда да намерят колкото се може по-скоро Мелек и да я отвлекат, за да я държи отново в ръцете си.

В главата на Мелек нахлуват спомени от деня на сватбата й с Юсуф и последвалата катастрофа. Майката на Елиф не сдържа сълзите си. Вейсел се страхува, че някой може да навреди на Мелек, и й забранява да напуска къщата.

В имението Вилдан използва отсъствието на Сюрея и Керем и продължава да се отнася изключително грубо с Елиф. Малкото момиченце се разстройва и се моли колкото се може по-скоро майка й да я открие.

Късно вечерта Керем и Сюрея се връщат в имението и отсядат в кухнята, където младежът приготвя за двама им топло прясно мляко.

Един от хората на Тарък му съобщава, че преди известно време Мелек се е подвизавала в един от крайните квартали на Истанбул с името Серче.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.4 / 5. Рейтинг: 10

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *