Утре в „Намери ме“: Триумфалното завръщане на Рана в холдинга (19 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Сюрея и Керем остават видимо шокирани от новото мислене на Парла. Когато излизат в коридора, двамата не сдържат смеха си. Всъщност обаче русокосата девойка замисля коварен план.

Рана има резервен план как да се завърне триумфално в живота на Тарък. За целта тя използва най-големия клиент на холдинга.

Бизнесменът идва в холдинга, а когато узнава, че Рана вече не е част от компанията, твърдо отказва да сключи договора, заявявайки, че контрактът е сключен именно след добрата презентация от страна на асистентката.

Малко по-късно в офиса си Керем прозвънява на Рана и й предлага да продължи работата си във фирмата при значително по-добри условия и заплащане.

Рана се завръща в холдинга. Всички остават шокирани. В същото време любовницата на Тарък си спомня как се е съгласила на предложението на Керем да бъде назначена на една от най-високите позиции.

Бирдже се връща в офиса на Юнус и не успява да скрие разочарованието си, че Рана се е върнала в холдинга.

Юнус отива в кабинета на Керем, а той лично му потвърждава, че е издействал връщането на Рана заради най-големия им клиент.

Тарък е бесен, че Керем за пореден път подкопава авторитета му, връщайки Рана на работа.

В имението Сюрея и Елиф започват подготовка за фотосесията на новите модели обувки. Когато вижда роклите, малкото момиченце си спомня моменти от миналото с майка си.

Рана пише бележка до Тарък, която секретарката оставя в кабинета му. Съпругът на Хюмейра смачква листчето и отива при бившата си любовница, за да й потърси сметка.

Жулиде отива на работа, като този път решава да заключи Мелек. Майката на Елиф отново търси начини как да избяга, за да намери дъщеря си.

Хората на Тарък му докладват, че не успяват да открият никаква информация за Мелек.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *