Утре в „Нашата история“: Баръш решава да откупи къщата на Филиз, но не му стигат парите (23 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Рахмет се сбива със сина на лелята. Баръш вижда какво става и отива пред къщата на Филиз. Намесва се в боя и идва полиция. Джемил пита какво става, а Туфан го отвежда настрана, за да му обясни ситуацията.

Хикмет се сепва на Баръш и му казва да си върви по пътя.

Шейма влиза в магазин за бяла техника. Харесва си хладилник и прахосмукачка. В това време един камион се блъска във витрината на магазина и влиза вътре. Спира до самата Шейма. Фикри вижда това и спасява Шейма като зарязва Исмет.

Джемил разбира за проблема на Филиз, но му съобщават за катастрофата с камиона.

Филиз е разстроена, че не може да се справи с този проблем. Тюляй отново ѝ предлага да останат временно у тях, докато си намерят жилище.

Баръш преговаря, за да купи къщата на двойна цена.

Шейма е в паника от катастрофата. Мюжде я вижда заедно с Фикри и иска да знае какво е станало. Фикри се опитва да успокои жената пред очите на Хашим.

Айля отказва да даде пари на сина си.

Рахмет се запознава с отбора по математика в университета. Там има едно момиче на име Дуйгу, от което Мюжде ревнува любимия си.

Баръш продава колата си за 100 000 лири, но не му стигат, за да откупи къщата.

Дуйгу опитва да сваля Рахмет.

Хикмет решава да отиде на гости на Асъм, за да намери материал за ДНК теста.

Мюжде настоява Рахмет да продаде отговорите на задачите на конкурентната група. Той не иска, но Мюжде го принуждава, защото ще получи повече пари отколкото стойността на наградата.

Канализацията у Туфан се запушва. Всички изпадат в паника.

Докато гледат мача, Хашим става. Фикри се паникьосва и буди Шейма. Тя вижда, че съпругът ѝ си лежи спокойно. Зарязва ги и се връща в леглото.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3 / 5. Рейтинг: 4

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *