Утре в „Навсякъде ти“: Демир заминава с Алара, а Селин остава сама и се разстройва (10 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Бурак прегръща Селин пред Демир, а той в това време откликва на флирта на Алара, като приема предложението ѝ за вечеря в Париж. Селин дочува разговора им, а Алара идва при нея и я моли за съвет в избора на рокля за пътуването с „партньора“ ѝ.

Демир вика Селин в кабинета си и я пита къде е паспортът му. Обвинява я, че е изчезнал с нейна помощ, но Селин категорично отрича. Оказва се, че документите се намират у Азмие, а Демир отива и си ги взема. След партито той предлага да откара Селин до вкъщи.

Прибирайки се у дома, Селин започва размествания на мебелите на съквартиранта си, с което го вбесява. Двамата отново повдигат темата за Алара.

Ферух съобщава на Бурак, че Есен е задържана. Оказва се, че сигналът е подаден от Ферух, а Бурак изпада в паника какви могат да бъдат последствията.

Ведат и Демир се срещат и вечерят. В същото време Алара отива до къщата на Демир, но заварва Селин. Информира я, че с Демир са решили да удължат престоя си в Париж, с цел да предизвика ревността ѝ. Селин обаче запазва самообладание и се качва в стаята си. Включва се в конферентен разговор с Мерве и Айда, които я успокояват, че Демир най-вероятно ще се откаже от пътуването и в последния момент ще изпрати Бурак на негово място.

Демир се прибира у дома, а Ведат го придружава, тъй като е пил. Алара целува партньора си по бузата и обяснява пред всички плана за „екскурзията“ им в Париж. Ведат съветва Демир да се грижи за Селин, като го укорява за пътуването му с Алара.

Демир стяга багажа си за пътуването си до Париж с Алара на следващия ден. Селин идва при него и двамата се сбогуват. Демир заръчва на съквартирантката си да заключва вратата на верандата и ѝ казва къде е храната за кучето.

През нощта Селин сънува кошмар, а Демир веднага идва в стаята ѝ и я успокоява. Двамата сядат заедно на терасата и се прегръщат, а Селин заспива в ръцете му.

В това време Алара пристига пред къщата на Демир, за го откара към летището. Дамата чака отвън и настоятелно свърка с клаксона на колата, а в това време Демир се наслаждава на спящата Селин.

Демир и Алара тръгват, а Селин се събужда и ги гледа през прозореца. Тя остава сама и се разстройва.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *