Утре в „Навсякъде ти“: Изчезналата годеница на Демир (23 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Демир и Селин си тръгват заедно прегърнати, а Бурак остава шокиран.

Селин е изключително щастлива от сдобряването си с Демир.

Бурак напада момичетата, че нарочно са го накарали да отиде до ресторанта, за да види как Демир отнема любимата му.

Междувременно, влюбените изживяват едни от най-щастливите си моменти, а Айда, Мерве, Фирузе, Лейля и Азмие са на седмото небе от щастие от развоя на събитията.

Айда и Ибо решават да си дадат втори шанс.

Вечерта Демир приспива Селин, а на сутринта я буди с чаша фреш и закуска. Селин изпитва затруднения да си спомни предишната вечер, но Демир я успокоява, че е била прекрасна. Селин отново получава цветя с бележка от анонимен обожател, а Демир изразява недоволството си от факта, че любимата му е ухажвана от непознат.

Демир и Селин се разхождат на крайбрежната по-влюбени от всякога. Демир подарява на любимата си близалка и ѝ прави комплимент, а Селин го целува. Двамата се появяват заедно в офиса и вече не крият чувствата си.

Макар да работят в отделни екипи, Селин и Демир не спират да си изпращат съобщения.

Азмие и Фирузе продължават плана си и изпращат на Селин нов подарък от „тайния ѝ обожател“.

Бурак и Демир имат професионални търкания. Бурак остава насаме със Селин и я пита директно дали с Демир са заедно. Съветва я да не му се доверява, като я предупреждава, че може да я нарани.

Демир кара Азмие да му представи отчет за всички пратки, постъпили в компанията в последните дни, като цели да разбере кой изпраща подаръци на половинката му.

Новият клиент на „Артемим“ кани Селин на обяд. Ферух докладва на Бурак, че Демир е бил сгоден преди две години, но годеницата му е изчезнала внезапно. Бурак заръчва на приятеля си да открие името ѝ, като цели да го разобличи пред всички.

Семейният консултант отново идва за сеанс със Селин и Демир и остава изключително доволен от развитието на отношенията им. Вечерта двамата отиват на вечеря по покана на Фирузе и Лейля.

Демир кани Селин на танц на улицата пред къщата им.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *