Утре във „Вятърничав“: Миран спасява Реян след като е насилена от (08 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Реян си спомня обвиненията на Миран към баща й и разгневена решава да напусне конака на Асланбей. Охраната обаче я спира, а Султан се намесва и нарежда на мъжете да я върнат насилствено в стаята й.

Гьонюл обвинява майка си, че не е позволила на Реян да си тръгне завинаги от живота им, а Султан й отвръща, че ако тя избяга, Миран ще я последва и няма да се върне никога повече при нея. В същото време Гьонюл получава съобщение от Ярен с местоположението за срещата им.

Миран и Фърат отиват на съвещанието с Шадоулу. Насух едва не се сдържа да удари съпруга на внучка си, но Джихан успява да го удържи. Миран заявява, че се отказва от проекта, а Хазар се намесва и заявява, че така банката ще поиска Шадоулу да покрият целия кредит.

В същото време на срещата се появява и Азизе в качеството си на председател на борда на директорите, която казва на Насух, че е готова да покрие целия заем в замяна на конака Шадоулу.

Насух е категоричен, че няма да даде на Азизе наследството от баща си. Госпожата обаче го предупреждава, че дългът е огромен и ще загубят цялото си богатство. Старият е непреклонен.

Заключена, Реян получава нервна криза и започва да чупи всичко в стаята. Свлича се на земята и започва да крещи за помощ.

Есма се обажда на Фърат, за да уведоми Миран за състоянието на Реян. По телефона младежът чува виковете на съпругата си и веднага се запътва към конака.

Миран държи сметка на Султан защо е затворила Реян. Взима ключа за стаята й, а когато отива при любимата си, вижда, че е била насилена. Гневен хваща ръката на охранителя, а Реян го спира малко преди да я счупи.

Умислена Елиф се разхожда из улиците на Мидят, а Азат едва не я прегазва с колата си.

Ярен се среща с Гьонюл. Братовчедката на Реян е привикала и брат си, който остава изненадан, че Ярен го среща със законната съпруга на Миран. Гьонюл казва на Азат, че ще му съдейства да си върне Реян. Елиф става свидетелка на разговора на Гьонюл с Ярен и Азат.

Когато остават насаме, Реян не сдържа сълзите си пред Миран, а той й дава телефона си, за да се чуе с близките си. Девойката веднага звъни на майка си и я успокоява, че е добре.

Азизе предупреждава Султан да не си играе повече на господарка и й припомня, че тя издава заповедите в конака.

Гьонюл се прибира у дома и узнава, че Миран е отвел Реян от конака. Веднага телефонира на Ярен, за да я уведоми, а тя й отвръща, че знае мястото, на което Миран е заедно с братовчедка й.

След като затваря, Ярен пише съобщение на Фърат с предложение да се видят, за да му благодари.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.6 / 5. Рейтинг: 14

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *