В сериала „Мрежа от лъжи“ ролята на Селчук изпълнява сина на Шевал Сам Тарък Емир


В турски сериал „Мрежа от лъжи“ в главните роли гледаме : Джансу Дере, Джанер Джиндурук, Тарък Емир Текин и др.

Продължителност: 104 мин. – 60 оригинални епизода. 145 епизода в българския вариант.

Съдържание на сериала:

Асия е талантлив лекар, примерна съпруга на мъжа си Волкан и прекрасна майка на сина си Али. На външен вид двойката изглежда като очарователно семейство, където цари любов и уважение. Никой не знае, че „верният“ съпруг отдавна е бил с други жени и е изневерявал на жена си, а у дома се е преструвал на примерен семеен мъж. Нищо не предвещаваше неприятности в спокойно семейството, докато един ден съпругата не забеляза светъл косъм на якето на съпруга си. Жената разбира, че тъй като е брюнетка, косъмът  не е неин и започва да подозира Волкан в изневяра. Тя не предяви претенции и обвинения, не му показва, че знае за похожденията му, но на следващия ден последва колата му.

Скоро цялата истина ще излезе на повърхността, когато съпругата разбира колко мръсни постъпки има мъжът й. Волкан решава да се раздели с нея. Целта на предателя е да я лиши от финансова подкрепа и той да продължи да си играе с нея, и да се преструва на верен любещ съпруг. Сега Асия се взема в ръце и няма да прости предателство. В главата на младата дама е узрял идеален план и тя прави първата крачка. Неверният нахалник дори не предполага, че момичето е наясно с неговите приключения и вече е измислило как да защити себе си и сина си, играейки ролята на наивна глупачка. Но наивната глупачка ще му покаже много истини от живота, за които Волкан дори не подозира.

Любопитна подробност от сериала е, че в теленовелата участва сина на Шевал Сам, която познаваме като Ендер от „Опасно изкушение“ Тарък Емир Текин.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *