В следващия епизод на „Братя“: Калин на крачка от истината (11 ноември)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Направил пълни самопризнания в МВР по случая “Лина” и лично предал флашката с доказателствата срещу самия себе си, Борис най-накрая се чувства по-силен и свободен от всякога. Разказвайки истината, му олеква на душата – страховете изчезват, повече няма какво да губи и няма с какво да бъде изнудван. Това е шамар за Драго и виждайки, че изпуска властта над брат си, той е амбициран да измисли следващ ход за компрометирането на Борис. Какъв е планът му?

Откритият таен каталог с ВИП-компаньонките на Денис дава нова гореща следа в ГДБОП за разследване на приближените му, които участват в организацията на цялата схема с момичетата. Стъпка по стъпка, Калин търси път дори и към фотографа, заснел кадрите за каталога, в който също присъстват снимки на Лина и Роси. Ще стигне ли до точния човек и дали ще открие най-важната информация – кой организира мистериозните партита на Топал?

Примката около бизнесмена се затяга все повече. От сигурни източници той научава, че предстои изненадваща проверка на РЗИ в новата му лаборатория за амфетамини, скрита в детска кухня. Ще успее ли мафиотът да я осуети и каква цена трябва да плати в замяна?

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *