Във финала на сезон 2 на “Влад”: Катастрофа, смърт и погребение.

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Лео и Роксана са на път с мотор. Лео настъпва газта до край и си слага главата на челото на Роксана. В отсрещното платно минава камион, а Лео и Роксана се опитват да се спасят, но поради катастрофа и двамата са в тежко състояние. Пристига медицински екип, който се опитва да ги върне към живот.

Човек на Влад е на местопроизшествието и вижда как покриват тялото на Роксана. Той съобщава тъжната вест на Влад.

Елиза и Мики също са уведомени за катастрофата. Лео е жив, но му предстои тежка операция. Елиза е шокирана и пада на пода плачейки.

Щефан, който е в затвора разбира за катастрофата по телевизията в килията. Елиза е в моргата при сестра си. Операцията на Лео приключва и той остава в кома. Щефан получава снимки на които Влад и Елиза се целуват.

Елиза изкара в депресия заради загубата на Роксана. Бащата на Елиза също разбира за смъртта на Роксана и двамата започват да плачат. Елиза е загубила всякакво желание за живот.

Влад отива при Лео на посещение, а след като си тръгва Лео отваря очи и вижда Роксана. В двора на затвора, двама затворници започват да бият Щефан. Елиза, Петре, Влад и останалите погребват Роксана. Елиза все още не може да понесе загубата ѝ.

Влад отива на гроба на Адриан, след което го вижда като видение. Адриан започва да го удря, като му каза, че не е успял да опази Роксана. Бащата на Елиза отива също на гробишата и заварва Влад там.

Написано от: Павлин Атанасов

Заповядайте в официалната група на сериала „Влад“ – https://www.facebook.com/groups/444286066758240/  

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 8

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *