Вежди Рашидов: Христо Стоичков ми се обади разплакан

Ленгендата на българския футбол Христо Стоичков се обадил разплакан на Вежди Рашидов с думите: „Върни се, хората те обичат“.

Това обяви депутатът от ГЕРБ-СДС, който преди минути бе избран за председател на Народното събрание.

„Аз лично на тези години, след като съм бил два пъти министър и депутат в шест парламента, дълбоко в душата ми се искаше да се отдам на внуците си. Днес се получи нещо интересно – г-жа Нинова го направи, защото е национално отговорен човек – аз ѝ казах бих приел, само ако има болшинство“, заяви пред депутатите той, пише Novini.

„След вчерашната ми реч получих около 100 SMS-а и много обаждания в моя подкрепа. Снощи от Маями ми звъни Христо Стоичков, всички знаете – той е един велик българин, добър мой приятел. Плачеше след това изказване и последната му дума на този велик българин беше: Върни се бе, хората те обичат!“, предаде думите му Вежди Рашидов.

„Ще жертвам част от моите останали години в името на българския народ“, каза Рашидов. „Защото хората ще бъдат много унизени и гладни, ваше задължение е да се грижите за тези хора. Не е честно три дена ние да се шегуваме с народа, парламентът не е Сатиричен театър“, каза още той и призова депутатите да се хванат за работа.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.5 / 5. Рейтинг: 11

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *