Вилдан от „Намери ме“ за любовта, трудното решение и най-голямата си страст

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Зрителите познават Йозге Йълдъръм в ролята й на Вилдан в хитовия турски сериал „Намери ме“, излъчващ се всеки делничен ден от 17:00 ч. по NOVA.

Йозге е родена на 5 септември 1980 г. в Анкара и от малка знае, че ще стане актриса. Завършва известния тамошен университет със специалност „Театър“ и от тогава се изявява предимно на сцената. Редовно играе в постановки на едни от най-големите театри в Инстанбул, където живее от над 10 години.

През 2017 г. става част от обновения актьорски състав на „Намери ме“ в ролята на користната прислужница Вилдан. „Беше ми наистина трудно в началото с „Намери ме“, защото сериалът вече бе наистина много популярен както в Турция, така и в много други страни по света. Голяма отговорност е да изпълниш една от централните роли, при това отрицателна. Бях готова за всякакви нападки, но всъщност се радвам, че толкова много хора ме намразиха – значи съм си свършила работата“, казва за ролята си екранната Вилдан.

Йозге е изключително активна в социалните мрежи и често изразява позицията си по важни наболели въпроси. Наскоро дори се обърна към премиера на Турция с пост в защита на ЛГБТ-обществото. В личен план миналата година Йълдъръм чества своя 40-годишен юбилей, заобиколена от любимия си, с когото са заедно от младежките си години и са все така влюбени.

Екранната Вилдан е изявена защитница на бездомните животни и вкъщи има няколко котарака, които е осиновила. „Мислите си, че животните не говорят ли? Грешите! Те изразяват това, което искат да ви кажат, чрез очите си. Най-голямата ми страст!“, пише Йозге под селфи с един от любимците си в Инстаграм.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 4

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *