„Влад“ – нов сериал стартира на мястото на „Фермата“ по bTV

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/ЕКСКЛУЗИВНО: „Влад“ (Vlad) е още едно от новите заглавия, които bTV ще предложи на своите зрители с началото на 2021 г.

Първият румънски сериал в ефира на bTV стартира на 04 януари (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 до 22:30 ч. на мястото на „Фермата“, приключила преди броени дни.

„Влад“ дава началото си в Румъния през февруари 2019 г., като е една от най-успешните поредици на канал PRO TV в северната ни съседка. Сюжетът е по мотиви от един от най-известните турски сериали „Езел“, излъчван преди години и у нас.
Всеки един от трите сезона на „Влад“ се състои от 26 епизода по 45 минути.

Историята:

Адриан е млад мъж с добър външен вид. Току-що завърнал се от чужбина, той е на път да се ожени за момичето на своите мечти – зашеметяващата Елиза. Двамата му най-добри приятели Стефан и Лео са му като братя и той им се доверява напълно за всичко. Всичко изглежда перфектно, но дали е така наистина…
Нещата започват да се обръщат с главата надолу, след като Адриан е арестуван за грабеж и убийство, извършено в местно казино. Той е осъден за престъпление, което не е извършил. Губи връзка с приятелите си и годеницата си и остава в затвора 8 години. Адриан не спира да мисли дали това престъпление не е планирано от двамата му най-добри приятели и годеницата му Елиза. И ако е така, защо?
След 8 години в затвора, Адриан е намерен мъртъв, но смъртта му всъщност е умно прикритие и част от зрелищен план за бягство. Той си прави пластична операция и променя лицето си, завръщайки се с името Влад. Вече има само една мисия в живота си – да намери обяснение за случилото се и да отнеме всичко от онези, които някога са съсипали живота му. Но първо трябва да изясни отношенията си с Елиза, която все още е в сърцето му…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4 / 5. Рейтинг: 5

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *