Втори сезон на „Черна птица“ тръгва по bTV

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/bTV пуска последния втори сезон на турския сериал „Черна птица“.

На 31 декември (четвъртък) медията ще покаже в един епизод финалните минути от първи сезон и първите минути от втори сезон.

„Черна птица“ ще продължи да се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по bTV, а вие не пропускайте развръзката на първи сезон!

Сюжет:
В края на 80-те години двама най-добри приятели – Юсуф и Ръфат, работят рамо до рамо като полицаи в Истанбул. Всичко обаче се променя, когато при мащабна операция двамата хващат един от най-големите мафиоти в Турция, който им предлага подкуп, за да се спаси. Докато Юсуф твърдо отказва предложението му, Ръфат се поддава на изкушението и дори предава колегата си, обвинявайки го несправедливо. Скоро честният полицай е замесен в скандал с наркотици, а предателят става дясна ръка на наркодилъра, в последствие и главен мафиот. На честното ченге не му остава нищо друго, освен да отведе семейството си извън Истанбул. Малко след това обаче Юсуф умира, семейството му се разбива, а бандитите отнемат най-големия му син – Кузгун. 8-годишното момче се озовава на улицата, където трябва да се справя напълно само.

В продължение на 20-години сирачето трансформира цялата болка и травма от детството си в план за отмъщение. Вече голям Кузгун прониква в бандата на Ръфат – най-добрия приятел на баща му, който го е предал. Скоро Кузгун започва да се издига в редиците и да се доближава все повече към целта си. Всичко върви по план до момента, в който не се натъква на Дила – дъщерята на Ръфат и негова първа любов, на която става бодигард. Дила първоначално не разпознава Кузгун, но въпреки това усеща привличане. Кузгун обаче знае коя е Дила. Въпреки опитите си да не изпита отново чувства към детската си любов, старата искра отново пламва и се превръща в най-голямото препятствие за Кузгун.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.2 / 5. Рейтинг: 29

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *