„Втори шанс“ се завръща

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Един от най-обичаните турски сериали „Втори шанс“ се завръща в българския ефир!

Повторението му стартира на 28 февруари (неделя) и ще се излъчва всеки уикенд от 11:00 до 14:00 ч. по bTV Lady на мястото на „Любов на инат“.

„Втори шанс“ бе показан премиерно у нас през 2019 г. в обедните часове на bTV, а по-късно първи сезон бе повторен в сутрешните часове отново по bTV.

Поредицата се позиционира в Турция от октомври 2016 г. до март 2018 г. и съдържа 60 оригинални епизода или 218 интернационални епизода по 45 минути.

Главните роли се изпълняват от Йозге Йозберк („Пламъкът на сърцето“), Кутси, Йешим Джерен Бозоолу („Моят живот“), Себахат Кумаш, Девин Йозгюр Чънар, Хакан Ератик и др.

Историята:

Сериалът разказва историята на Дениз (Йозге Йозберк) – млада семейна жена, която има всичко, за което всяка друга би мечтала. Внезапно обаче съпругът ѝ изчезва безследно и тя остава сама с болния си баща и двете си деца. 

Дениз загубва всичко, което някога е имала, а дните ѝ се превръщат в борба за оцеляване… докато не среща Мират (Кутси), който я спасява и повежда отново по пътя на любовта. Дали надеждата и куражът могат да възродят силата на обичта. 

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *