Ясемин Ален ще участва в новия филм с Къванч Татлъту

Ясемин Ален се завръща на екран! Известната турска актриса с британски корени предстои да оглави нов игрален филм. Кой е той и с кого от световно-популярните си колеги ще си партнира – научавате в следващите редове.
32-годишната Ясемин е сключила договор с продуцентска компания Nar Film да изиграе главната женска роля в нвата кино-лента „Празникът на влюбените“ (Aşıklar Bayramı). Както информирахме по-рано, той ще бъде оглавен от мега-звездата Къванч Татлъту и ще разкаже необикновената история на един адвокат и неговия баща. За снимките на филма Ален ще замине за турския град Карс в следващите дни.
Ясемин Ален е известна в България с ролите си в „Милост“ (Merhamet) и „Великолепният век“ (Muhteşem Yüzyıl). Последната ѝ изява на телевизионния екран в Турция бе от есента на миналата 2020 г. в провалилата се романтична комедия „В добри и лоши дни“ (İyi Günde Kötü Günde).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *